AED online kopen

Elke AED (Automatische Externe Defibrillator) heeft hetzelfde doel: een fibrillerend hart (met als gevolg een hartstilstand) defibrilleren met een stroomschok. De verschillen tussen de AED’s zijn echter groot en er zijn verschillende AED leveranciers die online de verschillende merken AED's verkopen.

Een AED online kopen

Een AED is zeer gemakkelijk online te kopen. U kunt deze makkelijk zelf bestellen en vaak kan de AED dan ook snel geleverd worden. Wanneer u online een AED wilt kopen dan ziet u op de website zelf welke AED's er in de markt zijn en kunt u vaak zelf ook op een makkelijke manier de verschillen van de AED's zien of een vergelijking tussen de AED's uitvoeren.

Hulp bij online aankoop

Wanneer u op onze website aan het kijken bent naar een AED, dan helpen we u graag verder wanneer u zelf even niet weet welke keuze te maken. U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen via: 088- 233 6000 of u kunt uw vraag via de chat, WhatsApp of e-mail stellen: verkoop@aedvoordelig.nl. Samen met u gaan we dan kijken naar een passend advies voor de juiste AED.

Samengestelde pakketten

Op onze website hebben we om u te helpen al mooie pakketten samengesteld zodat u makkelijk kunt kiezen voor een AED of een combinatie pakket met binnen- of buitenkast erbij. Onderstaand ziet u al een kleine selectie.