Persoonlijk Alarm voor Senioren

Welkom bij mijnSOS! Wij begrijpen dat het waarborgen van de veiligheid van dierbaren de hoogste prioriteit heeft, vooral als ze zelfstandig wonen. Het is geen geheim dat het gevoel van bezorgdheid toeneemt als onze geliefden alleen thuis zijn, of het nu gaat om ouderen die genieten van hun onafhankelijkheid of om kinderen die buitenspelen.

Bij mijnSOS geloven we dat iedereen recht heeft op gemoedsrust, vooral als het gaat om veiligheid. Daarom stellen we onze innovatieve persoonlijke alarmen voor senioren voor. Ze zijn ontworpen voor directe hulp in noodsituaties. We begrijpen de bezorgdheid die kan ontstaan, en we zijn er om u gerust te stellen. Uw veiligheid staat bij ons voorop.

Onze persoonlijke alarmen gaan verder dan alleen functionaliteit. Bij mijnSOS bieden we:

 • Gratis professionele hulp bij installatie: We staan klaar om u te begeleiden bij elke stap.
 • Geen abonnementskosten: Gemoedsrust zonder extra kosten.
 • Werkt met iedere simkaart: Kies de simkaart die het beste bij u past.
 • Noodknop die overal werkt: Thuis, tijdens een wandeling, of bij het uitlaten van de hond.

Onze persoonlijke alarmen zijn niet alleen een product; het is de sleutel tot vrijheid en veiligheid voor uw dierbaren. Neem de controle over hun welzijn met onze alarmknoppen en alarmhorloges, die snel en veilig contact mogelijk maken wanneer het nodig is.

Benieuwd naar wat mijnSOS voor u kan betekenen? Verken onze selectie persoonlijke alarmen en neem de eerste stap naar een veiligere levensstijl voor uw dierbaren. Gemoedsrust is binnen handbereik.

 

Belangrijkste Voordelen van mijnSOS Persoonlijk Alarm:

Bij mijnSOS begrijpen we dat uw dierbaren het beste verdienen als het gaat om veiligheid. Onze persoonlijke alarmen bieden niet alleen gemoedsrust, maar ook een reeks onderscheidende voordelen:

1. Gratis Professionele Hulp bij Installatie:

Onze toewijding gaat verder dan de aankoop. Bij elke persoonlijke alarmknop bieden we professionele hulp bij installatie. U staat er niet alleen voor; ons team staat klaar om u door het proces te leiden, zodat u optimaal kunt profiteren van uw nieuwe noodknop.

2. Geen Abonnementskosten:

Gemoedsrust zou niet gepaard moeten gaan met extra financiële lasten. Bij mijnSOS geloven we in eenvoud en transparantie. Daarom brengen wij geen abonnementskosten in rekening. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft: een effectieve en betrouwbare persoonlijke alarmoplossing.

3. Werkt met Iedere Simkaart:

Kies de simkaart die past bij uw voorkeur en behoeften. Onze persoonlijke alarmen zijn compatibel met alle simkaarten, waardoor u de vrijheid hebt om uw eigen provider te kiezen.

4. Noodknop die Overal Werkt:

Of het nu thuis is, tijdens een ontspannen wandeling of bij het uitlaten van de hond, onze persoonlijke alarmen zijn ontworpen om overal te werken. Met één druk op de knop staat u direct in verbinding, waar u ook bent, en kunt u snel hulp inschakelen.

Ontdek Onze Persoonlijke Alarmen en Alarmhorloges:

De kracht van veiligheid ligt in uw handen. Ontdek onze selectie hoogwaardige persoonlijke alarmen en alarmhorloges die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van senioren. Neem de eerste stap naar een veiligere levensstijl voor uw dierbaren door onze collectie te verkennen. Benieuwd naar welk persoonlijk alarm het beste bij u past? Ons team staat klaar om u te adviseren.

 1. Wit senior alarm horloge met de huidige tijd en datum op het startscherm. Het batterijniveau is rechtsboven in beeld te zien.

  Nieuw model

  mijnSOS Senioren alarm horloge
  Vanaf 179,- 147,93
 2. Smart alarm horloge met draadloze oplader
  mijnSOS Smart alarm horloge
  Vanaf 199,95 165,25
 3. Alarm horloge
  mijnSOS Alarm horloge
  Vanaf 119,95 99,13
 4. SOS-knop 4G
  mijnSOS SOS-knop 4G
  Vanaf 169,- 139,67

Hoe Onze Persoonlijke Alarmen Werken:

Bij mijnSOS geloven we in eenvoudige, intuïtieve oplossingen die snel en effectief reageren in noodsituaties. Onze persoonlijke alarmen voor senioren zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn en bieden diverse functies om een gevoel van veiligheid te garanderen.

1. Directe Noodoproep met Één Druk op de Knop:

Met onze persoonlijke alarmen is hulp slechts een druk op de knop verwijderd. In geval van een noodsituatie kunnen gebruikers met één druk onmiddellijk een noodoproep activeren. Dit zorgt voor een snelle reactie, waarbij vooraf ingestelde contactpersonen automatisch op de hoogte worden gebracht.

2. SOS-Alarm met Automatische Locatieverzending:

Onze alarmen zijn uitgerust met een SOS-functie die een reeks vooraf ingestelde contacten belt in geval van nood. Bovendien wordt de actuele locatie automatisch verzonden, waardoor hulpverleners snel ter plaatse kunnen komen. Deze functie biedt extra gemoedsrust voor zowel de gebruiker als hun familieleden of vrienden.

3. Bidirectionele Communicatie:

Het persoonlijke alarm ondersteunt bidirectionele communicatie. Dit betekent dat niet alleen de gebruiker kan bellen naar vooraf ingestelde contacten, maar dat zij ook gebeld kunnen worden. Dit is handig voor het beantwoorden van terugroepverzoeken of het ontvangen van geruststellende berichten van familie en vrienden.

4. GPS-Tracking:

Met geïntegreerde GPS-tracking kunnen familieleden of hulpverleners real-time de locatie van de gebruiker volgen. Of het nu thuis is, tijdens een wandeling, of buitenshuis, deze functie draagt bij aan een snellere reactie in geval van verdwalen of andere noodsituaties.

5. Compatibiliteit met Iedere Simkaart:

Onze persoonlijke alarmen werken met iedere simkaart naar keuze. Dit biedt flexibiliteit aan gebruikers om de telecomprovider te selecteren die het beste past bij hun behoeften en voorkeuren.

Bij mijnSOS streven we naar eenvoud en effectiviteit in elke functie van onze persoonlijke alarmen. Het doel is om gemoedsrust te bieden, zowel voor gebruikers als voor hun dierbaren, door middel van snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke technologie.

Ontdek vandaag nog de kracht van onze persoonlijke alarmen en zet de eerste stap naar een veiligere en zorgeloze levensstijl voor uw dierbaren.