Retourneren

U kunt altijd binen 14 dagen zonder opgaaf van redenen het product retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren minus de retour verzendkosten.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Hoe retourneren?

We hopen natuurlijk dat het nooit nodig is, maar mocht u om een of andere reden niet tevreden zijn met het geleverde artikel, laat ons dat dan snel weten! Uiteraard hanteren wij alle richtlijnen zoals deze in de Wet Verkoop op Afstand staan beschreven.

Artikelen kunt u altijd binnen 14 dagen, en zelfs zonder opgaaf van reden naar ons terugsturen. Gelieve daarbij een notitie te voegen, met:

- uw persoonsgegevens
- het bestelnummer van uw bestelling 
- een omschrijving van de artikelen die u wilt terugsturen
- het gewenste artikel dat u wilt ontvangen (ander type, etc.)

Met deze gegevens kan ons magazijn de retourzending goed verwerken.

U kunt eenvoudig een retouretiket aanmaken via het retourportal van mijnSOS. Ga hiervoor naar: https://mijnsos.shipping-portal.com/rp/

Wij bereken een bijdrage in de verzendkosten van €5,-, tenzij anders overeengekomen.

 

Het retouradres waar u uw artikelen naar terug kunt sturen, is:

mijnSOS

Spegelt 92

5674 CD Nuenen

 

Indien van toepassing zullen we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u terugbetalen minus de verzendkosten van de retourzending.

Aanvullende opmerkingen:

  1. Indien het retour gestuurde product is beschadigd door de consument, dan kunnen wij kosten hiervoor in rekening brengen.
  2. Ook de service abonnementen kunnen herroepen worden. De kosten voor de periode dat de consument het abonnement heeft gebruikt (maximaal 14 dagen) kunnen in rekening worden gebracht.
  3. De consument kan, indien gewenst, gebruik maken van het Europese modelformulier voor herroeping. Download hier dit modelformulier.