Gecertificeerde Sleutelkluis

De Filex Security CR sleutelkluis is de ideale oplossing voor situaties waarin ouderen een mijnSOS alarmknop gebruiken. Hulpverleners kunnen eenvoudig toegang krijgen tot de woning zonder een huissleutel, wat de reactietijd bij noodgevallen aanzienlijk verkort. Deze sleutelkluis biedt een veilige en betrouwbare manier om sleutels beschikbaar te stellen voor noodsituaties, terwijl de beveiliging gewaarborgd blijft.

  • Inbraakwerend: Gecertificeerd volgens LPS 1175 voor optimale bescherming.
  • Flexibel slot: 12 knoppen en tot 8 cijfers met 4.000 combinaties.
  • Eenvoudige installatie: Snelle montage met meegeleverde materialen.
  • Noodsituaties: Hulpverleners krijgen snel toegang bij mijnSOS alarmknop.
115,- 95,04
Productinformatie

De Filex Security CR sleutelkluis is een gecertificeerde, inbraakwerende sleutelkluis die speciaal ontworpen is voor thuiszorg, Airbnb, en sportclubs. Deze sleutelkluis biedt een veilige en betrouwbare manier om sleutels beschikbaar te stellen voor noodsituaties, ideaal voor ouderen die een mijnSOS alarmknop gebruiken. Hulpverleners kunnen eenvoudig toegang krijgen tot de woning zonder een huissleutel, wat de reactietijd bij noodgevallen aanzienlijk verkort.

De kluis is voorzien van een robuuste metalen behuizing die uitstekende bescherming biedt tegen vandalisme en inbraak, conform de strenge LPS 1175 norm. Het mechanische cijfercombinatieslot met 12 knoppen is instelbaar met een 3- tot 8-cijferige code, waardoor er maar liefst 4.000 combinatiemogelijkheden zijn. Dit maakt het gemakkelijk om een unieke en veilige code in te stellen.

Met een gewicht van 2 kg en afmetingen van 150x95x55 mm, is de Filex Security CR sleutelkluis compact en stevig. De binnenruimte van 70x50x20 mm biedt voldoende ruimte voor het opbergen van sleutels. De deur van de kluis opent tot een hoek van 95°, wat een gemakkelijke toegang tot de sleutels mogelijk maakt.

De kluis wordt geleverd met vier bevestigingsschroeven en kan eenvoudig aan een muur of betonnen oppervlak worden gemonteerd, zonder pluggen te plaatsen in een stenen of betonnen muur. De installatie is snel en eenvoudig dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen en duidelijke instructies.

De Filex Security CR sleutelkluis is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veilige manier om sleutels beschikbaar te stellen voor noodsituaties, terwijl de beveiliging gewaarborgd blijft.

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer 1502000140
Merk Filex
EAN 8713032676571
Stemondersteuning
Wifi (voor locatiebepaling)
Bluetooth
Downloads
Deze wordt het ...
Gecertificeerde Sleutelkluis

Gecertificeerde Sleutelkluis

115,- 95,04