SOS Horloges

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Docking station
 1. Ja 1 item
 2. Nee 1 item
 1. Alarm horloge

  Lente actie

  mijnSOS Alarm horloge
  Vanaf 119,- 98,35
 2. Smart alarm horloge met draadloze oplader
  mijnSOS Smart alarm horloge
  Vanaf 199,95 165,25
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

SOS Horloges

Langer thuis wonen? In het donker de hond uitlaten? Je kinderen buiten laten spelen? Alleen aan het werk? Soms even de weg kwijt? Dan is een SOS horloge van mijnSOS de ideale oplossing.  

Voor wie zijn de SOS Horloges geschikt?

Onze SOS horloges zijn geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een gevoel van veiligheid. De alarmknop op het horloge maakt het voor alleenwonende ouderen mogelijk om familie te bellen bij bijvoorbeeld een val. Ook zijn de horloges geschikt om de locatie van uw kind te volgen. Daarnaast kunnen sporters en alleenwerkers een noodknop horloge gebruiken om familie of collega’s te bereiken in een noodgeval.

Hoe werken de horloges?

De noodknop horloges uit ons assortiment beschikken standaard over een aantal functies. Een van die functies is de mogelijkheid om met uw horloge te bellen en gebeld te worden. U kunt van tevoren een telefoonnummer instellen op uw horloge waar u met één druk op de knop naar kunt bellen. Daarnaast biedt een alarmknop natuurlijk de functie om een SOS-alarm te activeren. De horloge belt dan één voor één een aantal vooraf in te stellen telefoonnummers en stuurt de huidige locatie indien gewenst door. Al onze SOS-horloges beschikken ook over een gps-functie. Via een app of sms kunt u de locatie opvragen.

Laat u adviseren door mijnSOS

Wij helpen u graag bij het kiezen van een horloge. Ook voor andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Stuur voor persoonlijk advies een mail naar verkoop@mijnsos.nl of bel naar 088-233 6060.

Vrijheid en veiligheid gaan samen met de noodknoppen van mijnSOS.nl

Langer thuis wonen? Alleen aan het werk zijn? In het donker de hond uitlaten? Soms even de weg kwijt zijn? Je kinderen buiten laten spelen? Met een alarmknop met GPS staan u en uw familie snel en veilig met elkaar in contact als dat nodig is. MijnSOS.nl levert uitsluitend betrouwbare noodknoppen van de hoogste kwaliteit en met een volledige service indien gewenst.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een GPS-alarmknop? Neem gerust contact op met mijnSOS.nl en bel 040-3113777 of mail naar verkoop@mijnSOS.nl