SOS Horloges

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Type noodknop
 1. SOS horloge 2 items
Netwerk
 1. 4G 2 items
Docking station
 1. Ja 1 item
 2. Nee 1 item
 1. Armband voor EV-07 SOS-knop
  mijnSOS Armband voor EV-07 SOS-knop
  16,94 14,-
 2. Alarm horloge
  mijnSOS Alarm horloge
  Vanaf 119,79 99,-
 3. Smart alarm horloge

  Nieuw model

  mijnSOS Smart alarm horloge
  Vanaf 199,95 165,25
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

SOS Horloges

Langer thuis wonen? In het donker de hond uitlaten? Je kinderen buiten laten spelen? Alleen aan het werk? Soms even de weg kwijt? Dan is een SOS horloge van mijnSOS de ideale oplossing.  

Voor wie zijn de SOS Horloges geschikt?

Onze SOS horloges zijn geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een gevoel van veiligheid. De alarmknop op het horloge maakt het voor alleenwonende ouderen mogelijk om familie te bellen bij bijvoorbeeld een val. Ook zijn de horloges geschikt om de locatie van uw kind te volgen. Daarnaast kunnen sporters en alleenwerkers een noodknop horloge gebruiken om familie of collega’s te bereiken in een noodgeval.

Hoe werken de horloges?

De noodknop horloges uit ons assortiment beschikken standaard over een aantal functies. Een van die functies is de mogelijkheid om met uw horloge te bellen en gebeld te worden. U kunt van tevoren een telefoonnummer instellen op uw horloge waar u met één druk op de knop naar kunt bellen. Daarnaast biedt een alarmknop natuurlijk de functie om een SOS-alarm te activeren. De horloge belt dan één voor één een aantal vooraf in te stellen telefoonnummers en stuurt de huidige locatie indien gewenst door. Al onze SOS-horloges beschikken ook over een gps-functie. Via een app of sms kunt u de locatie opvragen.

Simkaart: met of zonder abonnement

Een SOS horloge heeft een simkaart nodig om onder andere berichten te kunnen sturen en te kunnen bellen. Een simkaart is niet standaard inbegrepen en u heeft zelf de keuze voor een provider. Daarnaast kunt u ook kiezen voor prepaid of een abonnement. Bij prepaid zet u zelf tegoed op uw simkaart zodat u kan blijven bellen en sms’en met uw alarmknop. Het voordeel van prepaid is dat u niet aan een abonnement vastzit, maar de kosten per minuut bellen en per sms’je zijn meestal hoger bij prepaid. Het voordeel van een abonnement is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over of er nog voldoende tegoed staat op uw simkaart. U kunt hier meer lezen over het verschil tussen verschillende providers.

Laat u adviseren door mijnSOS

Wij helpen u graag bij het kiezen van een horloge. Ook voor andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Stuur voor persoonlijk advies een mail naar verkoop@mijnsos.nl of bel naar 088-233 6060.