Downloads

Downloads Handleidingen

Bluetooth beacon voor SOS-knop

Binnenshuis is de gps-ontvangst vaak relatief zwak. Met deze verbeterde versie van de bluetooth beacon kan een SOS-knop binnen alsnog snel zijn locatie bepalen. Meerdere beacons kunnen worden verbonden om zelfs de kamer te herkennen waarin de knop zich bevindt. De beacons zijn geschikt voor de EV-07B(X-E) en EV-04 noodknoppen en het MS5x alarm horloge.

  • Nieuwste versie van de beacon
  • Snelle locatiebepaling binnenshuis
  • Tot 20 beacons te koppelen aan 1 SOS-knop
  • Tot 2 jaar batterijduur
25,- 20,66
Productinformatie

Met beacons kan een SOS-knop snel en eenvoudig zijn locatie bepalen binnenshuis. Binnen is de gps-ontvangst namelijk relatief zwak en daardoor kan de normale positiebepaling door middel van gps minder nauwkeurig en langzamer zijn. Als een noodknop in de buurt van een beacon is en de locatie wordt opgevraagd door bijvoorbeeld het loc sms-commando of door een SOS-alarm zal de noodknop automatisch de locatie en beschrijving van de beacon doorgeven. Als er meerdere beacons in de buurt zijn herkent een noodknop ook welke beacon dichterbij is. Met meerdere beacons is het dus mogelijk dat een noodknop zelfs kan doorgeven in welke kamer hij zich bevindt.

De meeste noodknoppen kunnen binnenshuis ook via wifi de locatie bepalen, dit is echter afhankelijk van het bereik van de wifi. De locatiebepaling via wifi geeft ook alleen aan in welk huis de noodknop zich bevindt.

Het bereik van een beacon is ongeveer 1 tot 2 kamers. Een beacon werkt knoopcel CR2477 batterij (standaard meegeleverd) die tot wel 2 jaar meegaan. Daarnaast kunnen er maximaal 20 beacons worden gekoppeld aan één SOS-knop.

Het instellen van de beacons kan eenvoudig worden gedaan via het sturen van sms'jes of via de software. Bij het instellen kan een noodknop ook automatisch herkennen welke beacons in de buurt zijn om snel de locatie en beschrijving van de beacon in te stellen. De lengte- en breedtegraad van de locatie van de beacon moet wel altijd handmatig worden ingevoerd.

De beacons zijn geschikt voor de EV-07B(X-E) en EV-04 noodknoppen en het MS5x alarm horloge.

Verbeteringen ten opzichte van de vorige versie

  • Eenvoudig de beacon aan- of uitzetten en de status van de batterij checken door middel van een knop
  • Standaard wordt dubbelzijdig tape meegeleverd voor eenvoudige bevestiging
  • Kleiner en lichter ontwerp
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer MSBx2
Merk mijnSOS
Afmetingen (mm) 62x17.3
Stemondersteuning
Wifi (voor locatiebepaling)
Bluetooth
Downloads

Downloads Handleidingen

Deze wordt het ...
Bluetooth beacon met paarse knop aan de bovenkant en MAC adres met QR code voor het instellen van de beacon op de SOS-knop

Bluetooth beacon voor SOS-knop

25,- 20,66