Docking station voor EV-07 SOS-knop

De ideale aanvulling voor uw EV-07 noodknop.

Geschikt voor de EV-07B of EV-07BX-E.

 

  • Extra SOS-knop op het docking station
  • Ideaal voor op het nachtkastje
  • Nederlandse spraakinstructie
  • Bluetooth en Wifi
Vanaf 45,- 37,19
Productinformatie

De ideale aanvulling voor uw EV-07 Noodknop.

Dit docking station laadt uw SOS-noodknop eenvoudig op. De magnetische connector zorgt ervoor dat uw noodknop altijd goed in de oplader zit.

Via bluetooth heeft het station connectie met uw noodknop. Hierdoor worden alarmen doorgezet en wordt uw positie binnenshuis beter bepaald.

Aan de voorzijde heeft dit docking station een SOS-knop. Deze kan gebruikt worden in geval van nood. Het docking station heeft spraakondersteuning en is zeer fraai afgewerkt. Het docking station bevat een luidspreker aan de achterzijde om de eventuele spraakondersteuning te geven.

Ook heeft het docking station nog 2 knoppen aan de voorzijde. De knop waarop "Call 2" staat, kan worden gebruikt om de spraakondersteuning aan of uit te zetten. De knop waarop "Call 1" staat, kan worden gebruikt om direct contactpersoon 2 van de noodknop te bellen vanuit het docking station. 

De SOS-knop op het docking station en de "Call 1" knop kunnen alleen worden gebruikt als de SOS-knop binnen Bluetooth bereik is van het docking station, of als de noodknop aan het opladen is in het docking station.

Aan de onderkant van het docking station zit een USB-kabel waarmee u het docking station kan voorzien van stroom. De USB-adapter voor in het stopcontact die u nodig heeft is niet standaard meegeleverd. Deze USB-adapter wordt overigens wel meegeleverd bij de noodknop en deze kunt u ook voor het docking station gebruiken.

De afmetingen van het docking station zijn: 10 x 9.5 x 7 centimeter.

Alleen geschikt voor de EV-07B of EV-07BX-E.

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer EV-07B-DS
Merk mijnSOS
Afmetingen (mm) 100x95x70
Stemondersteuning
Wifi (voor locatiebepaling)
Bluetooth
Downloads
Deze wordt het ...
Docking station voor EV-07 SOS-knop

Docking station voor EV-07 SOS-knop

Vanaf 45,- 37,19