Luxe SOS-knop 4G

De EV-04 is een moderne en zeer eenvoudig te bedienen noodknop met een luxe afwerking. De noodknop heeft stemondersteuning wat erg prettig is voor ouderen. Buitenshuis werkt de noodknop op het 4G telefoonnetwerk en binnenshuis maakt deze automatisch contact met het docking station via bluetooth 4.0 en wifi. Op het docking station is een 2e noodknop aanwezig. Om deze te gebruiken hoeft de tracker enkel in de buurt te zijn van de docking station.

 • Ideaal voor ouderen en kinderen
 • Noodknop werkt overal
 • Nieuwste technologie
Vanaf 199,95 165,25
Productinformatie
Plus-en minpunten
 • Geen abonnement noodzakelijk
 • Tot 10 nummers instelbaar
 • Kan de actuele tijd uitspreken
 • Ledverlichting rond noodknop

EV-04 Noodknop: Een moderne en eenvoudig te bedienen noodknop

De EV-04 is een moderne en zeer eenvoudig te bedienen noodknop met een luxe afwerking. De noodknop heeft stemondersteuning wat erg prettig is voor ouderen. Buitenshuis werkt de noodknop op het 4G telefoonnetwerk van KPN en binnenshuis maakt deze automatisch contact met het docking station via bluetooth 4.0 en wifi. Op het docking station is een 2e noodknop aanwezig. Om deze te gebruiken hoeft de tracker enkel in de buurt te zijn van de docking station.

Werking en functies van de EV-04 noodknop

Na het indrukken van de SOS-knop stuurt het apparaat direct een noodbericht uit met de gps-positie (met een direct linkje naar Google Maps) naar de ingestelde nummers. Daarna wordt nummer 1 gebeld. Wordt er niet opgenomen dan wordt nummer 2 gebeld, daarna nummer 3, etc.

Door kort op de SOS-knop te drukken, spreekt de noodknop de actuele tijd uit. De spraakondersteuning is eenvoudig op het apparaat uit te zetten door twee keer te klikken op de onderste knop aan de zijkant.

Simkaart

De noodknop maakt gebruik van een simkaart om te bellen en te sms’en. Dit kan een simkaart zijn van elke Nederlandse en Belgische provider. Daarnaast werken zowel prepaid simkaarten als simkaarten met een abonnement. U kunt zelf een simkaart kiezen en installeren, maar u kunt ook kiezen voor onze installatieservice.

Installatieservice

Als u kiest voor de installatieservice ontvangt u uw noodknop volledig ingesteld thuis. Na uw bestelling ontvangt u een formulier waar u al uw voorkeuren kunt invullen en wij stellen dit vervolgens in op uw noodknop. Als u later nog een instelling wilt aanpassen, doen wij dit graag voor u.

Bij de installatieservice leveren we standaard een prepaid KPN-simkaart geïnstalleerd in de noodknop of los erbij, afhankelijk van uw voorkeur. De simkaart maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en u zit niet vast aan een abonnement. Mocht u gebruik willen maken van een simkaart van een andere Nederlandse of Belgische provider, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

U kunt ook kiezen voor SIMzeker® met installatieservice. U ontvangt dan een simkaart met een SIMzeker® abonnement volledig geïnstalleerd in de noodknop, daarnaast houden wij het tegoed voor u bij, zodat de knop altijd kan bellen en sms'en. De simkaart kiest automatisch voor het sterkste netwerk dat beschikbaar is, zodat u overal verzekerd bent van de best mogelijke dekking. Meer informatie vindt u op onze SIMzeker® pagina.  

De EV-04 noodknop is leverbaar in wit of zwart

Neem contact op met onze klantenservice voor deze aanvullende service: 088-2336060

Standaard meegeleverd
 • SOS-knop 4G EV-04
 • Keycord
 • USB-kabel
 • USB-oplader
 • Afdichtingsdopjes
 • Handleiding
 • Schroevendraaier
 • Docking Station
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer EV-04-EU
Merk mijnSOS
EAN 8719425475646
Afmetingen (mm) 62x47x17
Gewicht 52 gram
Valdetectie
Bluetooth
Stemondersteuning
Wifi (voor locatiebepaling)
Gps
Docking station
Type noodknop SOS noodknop
Garantietermijn 12 maanden garantie
Suggesties voor bij uw aankoop
 1. KPN simkaart voor noodknop mijnSOS
  Simkaart KPN
  7,50 7,50
 2. Riemclip luxe SOS-knop
  mijnSOS Riemclip luxe SOS-knop
  Vanaf 13,49 11,15
Deze wordt het ...
Luxe SOS-knop 4G zwart

Luxe SOS-knop 4G

Vanaf 199,95 165,25