Noodknoppen

Wij helpen u graag bij uw keuze
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Netwerk
 1. 2G 2 items
 2. 4G 7 items
Type noodknop
 1. SOS horloge 2 items
 2. SOS noodknop 7 items
Docking station
 1. Ja 5 items
 2. Nee 2 items
 3. Optioneel 2 items
 1. SOS-knop MS-V20 rood

  Nieuw model

  mijnSOS SOS-knop MS-V20
  Vanaf 139,- 114,88
 2. SOS-knop 4G
  mijnSOS SOS-knop 4G
  Vanaf 169,- 139,67
 3. Alarm horloge
  mijnSOS Alarm horloge
  Vanaf 119,95 99,13
 4. Smart alarm horloge met draadloze oplader

  Nieuw model

  mijnSOS Smart alarm horloge
  Vanaf 199,95 165,25
 5. SOS-knop 4G met docking station
  mijnSOS SOS-knop 4G met docking station
  Vanaf 207,50 171,49
 6. Luxe SOS-knop 4G wit met docking station en meegeleverde producten
  mijnSOS Luxe SOS-knop 4G wit
  Vanaf 199,95 165,25
 7. Luxe SOS-knop 4G zwart
  mijnSOS Luxe SOS-knop 4G zwart
  Vanaf 199,95 165,25
 8. SOS-knop 2G met docking station
  mijnSOS SOS-knop 2G met docking station
  Vanaf 147,50 121,90
 9. SOS-knop 2G
  mijnSOS SOS-knop 2G
  Vanaf 109,- 90,08
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Noodknoppen

Langer thuis wonen? In het donker de hond uitlaten? Je kinderen buiten laten spelen? Alleen aan het werk? Soms even de weg kwijt? Dan is een noodknop van mijnSOS de ideale oplossing.  

Voor wie zijn de noodknoppen geschikt?

Onze noodknoppen zijn geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan een gevoel van veiligheid. De alarmknoppen maken het voor alleenwonende ouderen mogelijk om familie te bellen bij bijvoorbeeld een val. Ook zijn de knoppen geschikt om de locatie van uw kind te volgen. Daarnaast kunnen sporters en alleenwerkers een noodknop gebruiken om familie of collega’s te bereiken in een noodgeval.

Hoe werken de noodknoppen?

De noodknoppen uit ons assortiment beschikken standaard over een aantal functies. Een van die functies is de mogelijkheid om met uw noodknop te bellen en gebeld te worden. U kunt van tevoren een telefoonnummer instellen op uw noodknop waar u met één druk op de knop naar kunt bellen. Daarnaast biedt een alarmknop natuurlijk de functie om een SOS-alarm te activeren. De noodknop belt dan één voor één een aantal vooraf in te stellen telefoonnummers en stuurt de huidige locatie indien gewenst door. Al onze SOS-knoppen beschikken ook over een gps-functie. Via een app of sms kunt u de locatie opvragen. Ga naar het overzicht van alle functionaliteiten voor meer informatie over alle functies van onze noodknoppen.

Wat is het verschil tussen 2G en 4G?

Wij bieden noodknoppen aan met 2G en 4G, dit zijn verschillende netwerken waarmee de noodknop kan communiceren met uw telefoon. 4G is de nieuwere variant van het 2G-netwerk. Het grootste verschil is dat 4G door alle providers wordt ondersteund en 2G alleen door providers die gebruik maken van het netwerk van KPN en Vodafone. De 4G alarmknoppen zijn daarnaast iets sneller dan de 2G varianten, maar zijn wel iets duurder. U kunt op de vergelijkingspagina tussen 2G en 4G meer lezen over het verschil tussen 2G en 4G bij noodknoppen.

Laat u adviseren door mijnSOS

Wij helpen u graag bij het kiezen van een noodknop. Ook voor andere vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Stuur voor persoonlijk advies een mail naar verkoop@mijnsos.nl of bel naar 088-233 6060.

Vrijheid en veiligheid gaan samen met de noodknoppen van mijnSOS.nl

Langer thuis wonen? Alleen aan het werk zijn? In het donker de hond uitlaten? Soms even de weg kwijt zijn? Je kinderen buiten laten spelen? Met een alarmknop met GPS staan u en uw familie snel en veilig met elkaar in contact als dat nodig is. MijnSOS.nl levert uitsluitend betrouwbare noodknoppen van de hoogste kwaliteit en met een volledige service indien gewenst.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een GPS-alarmknop? Neem gerust contact op met mijnSOS.nl en bel 088-233 6060 of mail naar verkoop@mijnSOS.nl