SOS-knop 4G huren

U huurt deze 4G knop voorzien van de nieuwste software en onze SIMzeker simkaart. Na de eerste maand is de huur maandelijks opzegbaar. Tevens ontvangt u de knop volledig naar uw wens ingesteld thuis. De simkaart wordt gekoppeld aan uw mijnSOS noodknop en is beveiligd voor diefstal of oneigenlijk gebruik. De simkaart blokkeert automatisch als deze vanuit een ander apparaat gebruikt wordt. We rekenen een borg van 50 euro. Als u de knop weer inlevert en wij de knop in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het bedrag terugstorten op de rekening.

 • Per maand opzegbaar
 • Inclusief bel- en sms-kosten
 • 4G technologie
 • Tot 10 nummers instelbaar
39,95 33,02
Productinformatie
Plus-en minpunten
 • 4G technologie
 • Spraakondersteuning
 • Tot 10 nummers instelbaar
 • Inclusief valalarm

EV-07BX-E (4G) SOS-knop: de nieuwste en verbeterde versie

De EV-07BX-E (4G) is de nieuwste en verbeterde versie van deze populaire SOS-noodknop. De grootste voordelen van deze tracker zijn de eenvoud en het compacte ontwerp. Met één druk op de SOS-knop ontvangen de voorgeprogrammeerde telefoonnummers direct een sms-bericht en wordt het eerste nummer gebeld. Mocht deze oproep niet beantwoord worden, dan gaat de tracker door met het bellen van de overige voorgeprogrammeerde nummers totdat er contact is.

Huren

U huurt deze 4G knop voorzien van de nieuwste software en onze SIMzeker simkaart. Na de eerste maand is de huur maandelijks opzegbaar. De simkaart wordt gekoppeld aan uw mijnSOS noodknop en is beveiligd voor diefstal of oneigenlijk gebruik. De simkaart blokkeert automatisch als deze vanuit een ander apparaat gebruikt wordt. We rekenen een borg van 50 euro. Als u de knop weer inlevert en wij de knop in goede orde hebben ontvangen, zullen wij het bedrag terugstorten op de rekening. Bij schade aan de knop en of de oplader zullen wij de kosten van de borg niet terugstorten.

Installatieservice

U ontvangt uw noodknop volledig ingesteld thuis. Na uw bestelling ontvangt u een formulier waar u al uw vookeuren kunt invullen en wij stellen dit vervolgens in op uw noodknop. Als u later nog een instelling wilt aanpassen, doen wij dit graag voor u.

SIMzeker simkaart

U ontvangt een simkaart met SIMzeker abonnement volledig ingesteld in uw noodknop. Wij houden het tegoed voor u bij, zodat de knop altijd kan bellen en sms'en. De simkaart kiest automatisch voor het sterkste netwerk dat beschikbaar is, zodat u overal verzekerd bent van de best mogelijke dekking. Meer informatie vindt u op onze SIMzeker® pagina.  

Grens instellen

Als u bij iemand die dementeert wilt weten wanneer hij/zij aan het dwalen is, kunt u zelf een grens instellen tot waar diegene zich vrij kan bewegen. U ontvangt een sms-bericht op het moment dat de dementerende zich buiten deze grens begeeft.

Automatische oproepen

Mist u per ongeluk een oproep, dan belt de tracker automatisch de volgende persoon uit de voorgeprogrammeerde lijst met telefoonnummers. Dit kunnen natuurlijk ook de buren of een professionele verzorger zijn. Alle personen ontvangen direct een sms-bericht op hun mobiel op het moment dat er iets gebeurt. Mocht u ongerust zijn of gewoon even willen bellen, dan belt u de tracker en deze neemt dan automatisch op. De drager hoeft dus niet op een knop te drukken om te kunnen antwoorden.

Locatiebepaling

Ook kan de locatie van de tracker altijd eenvoudig worden opgevraagd. Omdat deze tracker werkt op basis van het gsm-netwerk, werkt deze probleemloos in alle Europese landen.

Standaard meegeleverd
 • SOS-knop 4G EV-07BX-E
 • Keycord
 • Magnetische oplaadkabel
 • USB-oplader
 • Afdichtingsdopjes
 • Handleiding
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer EV-07-BX-E-huren
Merk mijnSOS
Afmetingen (mm) 45x60x16
Gewicht 44 gram
Valdetectie
Bluetooth
Stemondersteuning
Wifi (voor locatiebepaling)
Gps
Docking station
Type noodknop SOS noodknop
Garantietermijn 12 maanden garantie
Deze wordt het ...
SOS-knop 4G huren

SOS-knop 4G huren

39,95 33,02