Bedrijven

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Docking station
 1. Ja 1 item
 2. Optioneel 1 item
 1. SOS-knop 4G zwart

  Lente actie

  mijnSOS SOS-knop 4G
  Vanaf 157,- 129,75
 2. SOS-knop 4G met docking station

  Lente actie

  mijnSOS SOS-knop 4G met docking station
  Vanaf 186,50 154,13
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Noodknop voor bedrijven

Werkgevers zijn verplicht een veilige werkomgeving voor haar medewerkers te creëren. Alle mogelijke maatregelen zoals beschermende kleding, valhelmen en schoenen zijn verplicht. Steeds meer industriële en logistieke bedrijven voegen hier een SOS-noodknop met valdetectie aan toe. Dit systeem wordt ook wel een “man down alarm” genoemd. Het meet de hoek en versnelling van de noodknop en slaat automatisch alarm bij een val.

Ook kan uw medewerker zelf de knop activeren zodat er direct collega’s worden opgeroepen of een alarmcentrale wordt gebeld.

4G SOS-noodknop

De nieuwste noodknoppen van mijnSOS werken op basis van 4G mobiele technologie. Via de ingebouwde simkaart kunnen tot 10 nummer automatisch worden gebeld door het indrukken van de SOS-knop. De alarmknop kan daarnaast ook een sms-bericht sturen naar deze nummers in geval van nood. Via dit sms-bericht wordt de locatie direct doorgegeven en wordt er automatisch een handsfree telefoongesprek opgezet. Dit is een bijzondere innovatie die bij veel andere man down alarmen ontbreekt.

De noodknoppen van mijnSOS zijn eenvoudig te gebruiken door iedereen. U kunt altijd zien waar iemand zich bevindt door de actuele locatie op te vragen. Daarnaast kan er met het alarm een telefoongesprek worden gestart door middel van de belknop aan de zijkant van de SOS-knop. Ook kan een stil alarm worden ingesteld door de trilfunctie en stemondersteuning uit te schakelen.

Een andere functie van het alarmsysteem is de gebiedsbeperking. Wanneer een gebied wordt verlaten, krijgt u daar direct een melding van. Ook is het mogelijk om een melding te krijgen wanneer de noodknop een gebied binnengaat.

Bluetooth beacon

Voor een accurate locatiebepaling binnen kan het alarm gebruik maken van beacons die door middel van bluetooth verbinding maken met de noodknop. Bij een alarm stuurt de noodknop automatisch de locatie en de naam van de dichtstbijzijnde beacon door. Ideaal voor gebruik in werkomgevingen binnen.

Advies van mijnSOS

Een man down alarm wordt zeer breed ingezet en wordt gebruikt door bijvoorbeeld monteurs, nachtwerkers, beveiligers, schoonmakers, magazijnmedewerkers, machine bediende, of wegwerkers. Ook zien we steeds meer gebruikers die te maken hebben met agressieve personen of bedreigende situaties. Voor vragen en verder advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice door te bellen naar 040-3113777 of een mail te sturen naar verkoop@mijnsos.nl

Vrijheid en veiligheid gaan samen met de noodknoppen van mijnSOS.nl

Langer thuis wonen? Alleen aan het werk zijn? In het donker de hond uitlaten? Soms even de weg kwijt zijn? Je kinderen buiten laten spelen? Met een alarmknop met GPS staan u en uw familie snel en veilig met elkaar in contact als dat nodig is. MijnSOS.nl levert uitsluitend betrouwbare noodknoppen van de hoogste kwaliteit en met een volledige service indien gewenst.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een GPS-alarmknop? Neem gerust contact op met mijnSOS.nl en bel 040-3113777 of mail naar verkoop@mijnSOS.nl