Downloads

De EV07B, EV07BX-E en EV04 noodknoppen zijn op drie manieren in te stellen:

 

1. Door het sturen van sms-berichten. Dit is de meest gekozen en eenvoudigste manier. Zie hiervoor de meegeleverde handleiding of download deze hier.

 

2. Via de app Smartlocator.

 

Hiervoor moet u de app downloaden, een account aanmaken en uw noodknop aanmelden bij Smart locator. De eerste maand is dit gratis, daarna betaald u $3,- (ongeveer € 2,70) per maand.

Om de app te downloaden in de Google Play store, klik hier.

Om de app te downloaden in de Apple App store, klik hier.

Webversie Smart-locator: klik hier.

Google play

Apple App store

 

3. Door de software van Eview. Hiervoor downloadt u de software op een Windows PC, installeert u de software en verbindt u de noodknop met een USB-oplaadkabel of het DS2 docking station. Een paar opmerkingen vooraf; 1. Sommige virus scanners blokkeren de software. Wel kunt u dit handmatig vrijgeven. 2. De software is voor de geavanceerde instellingen. Verander geen dingen waar u de achtergronden niet van kent. Om de laatste versie te downloaden, klik hier. Download de handleiding hier.

 

Welke installatie mogelijkheid adviseren wij?

Bij normaal gebruik adviseren wij de noodknoppen te installeren op de eerte manier, dus door het versturen van sms-berichten. De meest voorkomende instellingsopties leest u in de handling. Daarnaast kunt op om onze gebriukaanwizingen pagina ook nog een uitgebreidere technich hendleiding downloaden.

Klik hier om naar de handleidingen pagina te gaan.

Hulp nodig bij de installatie? Wij helpen u gaag. Ook kunt u ervoor kiezen de volledige installatie door ons te laten uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.