Downloads

De EV-07B, EV-07BX-E en EV-04 noodknoppen en het MS5x alarm horloge zijn op drie manieren in te stellen. Hieronder leest u meer over deze drie manieren en vindt u de handleidingen en downloads die nodig zijn voor elke manier van instellen.

1. Sms-berichten

Dit is de meest gekozen en eenvoudigste manier. U stuurt sms-berichten met commando's naar het telefoonnummer van de simkaart in uw noodknop/alarm horloge om de instellingen te veranderen. Zie hiervoor de meegeleverde handleiding of kijk op de pagina met gebruiksaanwijzingen.

2. Software

Hiervoor downloadt u de software op een Windows PC, installeert u de software en verbindt u de noodknop met een USB-oplaadkabel met uw computer. Het voordeel van deze manier van instellen is dat u niet hoeft te betalen voor de kosten van sms-berichten voor het instellen van uw noodknop.

Een paar opmerkingen vooraf:

1. Sommige virusscanners blokkeren de software. Wel kunt u dit handmatig vrijgeven.

2. De software is voor de geavanceerde instellingen. Verander geen dingen waar u de achtergronden niet van kent.

3. Smart Locator app

Hiervoor moet u de app downloaden, een account aanmaken en uw noodknop aanmelden bij Smart Locator. De eerste maand is dit gratis, daarna betaalt u $3,- (ongeveer € 2,70) per maand.

De app kan op verschillende manieren worden gebruikt:

In de handleiding vindt u een uitgebreide uitleg voor het gebruik van de app.

Google play

  Apple App store

Welke installatiemogelijkheid adviseren wij?

Bij normaal gebruik adviseren wij de noodknoppen in te stellen op de eerste manier, dus door het versturen van sms-berichten. De meest voorkomende instellingsopties voor sms-berichten leest u in de handleiding van uw noodknop. Daarnaast kunt u op onze gebruiksaanwijzingenpagina ook nog een uitgebreidere technische handleiding downloaden.

Hulp nodig bij de installatie? Wij helpen u gaag. Ook kunt u ervoor kiezen de volledige installatie door ons te laten uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.