Downloads

De EV-07B, EV-07BX-E en EV-04 noodknoppen en het MS5x alarm horloge zijn op drie manieren in te stellen. U kunt sms-berichten sturen naar het telefoonnummer van de simkaart in uw tracker, gebruik maken van software op uw computer of de Smart Locator app gebruiken op uw telefoon. Hieronder leest u meer over deze drie manieren. Daarnaast vindt u de handleidingen en downloads die nodig zijn voor elke manier van instellen.

1. Sms-berichten

Dit is de meest gekozen en eenvoudigste manier. U stuurt sms-berichten met commando's naar het telefoonnummer van de simkaart in uw noodknop/alarm horloge om de instellingen te veranderen. Nadat u een commando heeft verstuurd voor het veranderen van een instellingen reageert uw tracker met de bevestiging dat alles goed is verlopen. Kijk voor de instructies voor het instellen van uw tracker via sms in de meegeleverde handleiding of op de pagina met gebruiksaanwijzingen.

2. Software

De tweede manier van instellen is door middel van software op uw Windows PC. De software is helaas niet geschikt voor Apple. Nadat u de software heeft geïnstalleerd, kunt u uw noodknop verbinden met uw computer door middel van de meegeleverde oplaadkabel (en docking station als u de EV04 of MS5x heeft). Het voordeel van deze manier van instellen is dat u niet hoeft te betalen voor de kosten van sms-berichten voor het instellen van uw noodknop.

Een paar opmerkingen vooraf:

1. Sommige virusscanners blokkeren de software. Wel kunt u dit handmatig vrijgeven.

2. De software is voor de geavanceerde instellingen. Verander geen dingen waar u de achtergronden niet van kent.

3. Smart Locator app

De laatste manier van instellen is door middel van de Smart Locator app. Hiervoor moet u de app downloaden, een account aanmaken en uw noodknop aanmelden bij Smart Locator. De eerste maand is dit gratis, daarna betaalt u $3,- (ongeveer € 3,-) per maand. De app kan ook worden gebruikt voor het volgen van de huidige locatie en locatiegeschiedenis van de tracker. 

De app kan op verschillende manieren worden gebruikt:

In de handleiding vindt u een uitgebreide uitleg voor het gebruik van de app.

Google play

  Apple App store

Welke installatiemogelijkheid adviseren wij?

Bij normaal gebruik adviseren wij de noodknoppen in te stellen op de eerste manier, dus door het versturen van sms-berichten. De meest voorkomende instellingsopties voor sms-berichten leest u in de handleiding van uw noodknop. Daarnaast kunt u op onze gebruiksaanwijzingenpagina ook nog een uitgebreidere technische handleiding downloaden.

Hulp nodig bij de installatie? Wij helpen u gaag. Ook kunt u ervoor kiezen de volledige installatie door ons te laten uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden bij onze klantenservice.