Accessoires

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 13-15 van 15

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Winkelen per
Winkelmogelijkheden
Merk
 1. mijnSOS 14 items
 1. Veiligheidskoord voor noodknop
  mijnSOS Veiligheidskoord voor noodknop
  5,95 4,92
 2. Waterdichte beschermhoes
  mijnSOS Waterdichte beschermhoes
  14,96 12,36
 3. KPN beltegoed
  mijnSOS KPN beltegoed
  10,- 10,-
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 13-15 van 15

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Accessoires voor de noodknoppen van mijnSOS

Kijk hier voor alle handige noodknop accessoires van mijnSOS. Met deze accessoires neemt u uw noodknop gemakkelijk overal mee naar toe en bepaalt u nauwkeuriger uw locatie binnenshuis.

SOS-knop Riemclip

Met de SOS-knop riemclip kunt u uw noodknop gemakkelijk vast maken aan uw riem, zodat u uw noodknop overal mee naar toe kan nemen. De riemclip is zo ontworpen dat de noodknop goed wordt vastgehouden. Op de achterkant van de riemclip zit een metalen haak die eenvoudig kan worden bevestigd aan uw riem. De SOS-knop riemclip is geschikt voor de EV-07B SOS-knop.

Veiligheidskoord voor noodknop

Met het goedkope veiligheidskoord neemt u uw noodknop overal mee naar toe, zonder de noodknop vast te moeten houden. Het veiligheidskoord voor de noodknop is speciaal ontwikkeld voor de noodknoppen van mijnSOS. Het noodknop koord is eenvoudig instelbaar en maakt gebruik van een trekbeveiliging en is dus ideaal voor ouderen en kinderen.

Armband voor SOS-knop

De EV-07 SOS-knop kan ook worden gebruikt in combinatie met een armband. Deze armband is een handige aanvulling voor de noodknop en draagt comfortabel. De armband is verstelbaar en is dus ook geschikt voor dunnere polsen. Deze armband is geschikt voor de EV-07 SOS-knop.

Noodknop Docking Station

De docking station voor de EV-07 SOS-knop zorgt ervoor dat uw noodknop eenvoudig en snel wordt opgeladen. De docking station kan zelf ook gebruikt worden als SOS-knop; op de docking station zit een SOS-knop met Nederlandse spraaktinstructies. De docking station maakt via bluetooth en wificonnectie met uw noodknop waardoor de positie binnenshuis beter bepaald kan worden.

Bluetooth beacon

Binnenshuis is de gps-ontvangst vaak relatief zwak. Met deze bluetooth beacons kan een SOS-knop binnen alsnog snel zijn locatie bepalen. Meerdere beacons kunnen worden verbonden om zelfs de kamer te herkennen waarin de knop zich bevindt. De beacons zijn geschikt voor de EV-07B(X-E) en EV-04 noodknoppen en het MS5x alarm horloge.

 

Vrijheid en veiligheid gaan samen met de noodknoppen van mijnSOS.nl

Langer thuis wonen? Alleen aan het werk zijn? In het donker de hond uitlaten? Soms even de weg kwijt zijn? Je kinderen buiten laten spelen? Met een alarmknop met GPS staan u en uw familie snel en veilig met elkaar in contact als dat nodig is. MijnSOS.nl levert uitsluitend betrouwbare noodknoppen van de hoogste kwaliteit en met een volledige service indien gewenst.

Heeft u vragen, advies of een offerte nodig voor het kopen van een GPS-alarmknop? Neem gerust contact op met mijnSOS.nl en bel 088-233 6060 of mail naar verkoop@mijnSOS.nl