Accessoires

Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Armband voor EV-07 SOS-knop
  mijnSOS Armband voor EV-07 SOS-knop
  16,94 14,-
 2. Bluetooth beacon voor SOS-knop

  NIEUW

  mijnSOS Bluetooth beacon voor SOS-knop
  24,14 19,95
 3. Bruine horloge band
  mijnSOS Bruine horloge band
  Speciale prijs 16,94 14,- Normale prijs 20,87
Filteren Sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Accessoires voor de noodknoppen van mijnSOS

Kijk hier voor alle handige noodknop accessoires van mijnSOS. Met deze accessoires neemt u uw noodknop gemakkelijk overal mee naar toe. 

SOS-knop Riemclip

Met de SOS-knop riemclip kunt u uw noodknop gemakkelijk vast maken aan uw riem, zodat u uw noodknop overal mee naar toe kan nemen. De riemclip is zo ontworpen dat de noodknop goed wordt vastgehouden. Op de achterkant van de riemclip zit een metalen haak die eenvoudig kan worden bevestigd aan uw riem. De SOS-knop riemclip is geschikt voor de EV-07B SOS-knop.

Veiligheidskoord voor noodknop

Met het goedkope veiligheidskoord neemt u uw noodknop overal mee naar toe, zonder de noodknop vast te moeten houden. Het veiligheidskoord voor de noodknop is speciaal ontwikkeld voor de noodknoppen van mijnSOS. Het noodknop koord is eenvoudig instelbaar en maakt gebruik van een trekbeveiliging en is dus ideaal voor ouderen en kinderen.

Armband voor SOS-knop

De EV-07 SOS-knop kan ook worden gebruikt in combinatie met een armband. Deze armband is een handige aanvulling voor de noodknop en draagt comfortabel. De armband is verstelbaar en is dus ook geschikt voor dunnere polsen. Deze armband is geschikt voor de EV-07 SOS-knop.

Noodknop Docking Station

De docking station voor de EV-07 SOS-knop zorgt ervoor dat uw noodknop eenvoudig en snel wordt opgeladen. De docking station kan zelf ook gebruikt worden als SOS-knop; op de docking station zit een SOS-knop met Nederlandse spraaktinstructies. De docking station maakt via bluetooth en WiFi connectie met uw noodknop waardoor de positie binnenshuis beter bepaald kan worden.