Software-update trackers

Als uw tracker geen geluid geeft bij het bellen van het tweede noodnummer of als uw tracker wat ouder is, dan kan het updaten van de software helpen.

Op deze pagina kunt u de software downloaden en een handleidingen vinden met uitgebreide instructies voor het installeren van nieuwe software op uw tracker.

Handleiding software-update

Een uitleg voor het uitvoeren van een software-update op uw noodknop of horloge kunt u vinden in de handleiding voor software-update. Lees de instructies in de handleiding zorgvoldig, zodat de software-update correct verloopt.

Downloaden parameter editor tool

Voordat u nieuwe software op uw tracker kunt installeren, heeft u ook software nodig op uw computer om verbinding te maken met uw tracker. Dit is de parameter editor software. U kunt deze software downloaden op een Windows PC. U kunt hier de parameter editor software downloaden.

Downloaden software

De software die u moet downloaden voor uw tracker is afhankelijk van het modelnummer. Hieronder vindt u een overzicht van de noodknoppen en horloges waar software voor beschikbaar is. Onder de knop "download de software" kun u voor elk modelnummer de software downloaden. Let erop dat deze download in de vorm van een zip-bestand is dat u niet moet uitpakken. De parameter editor software heeft namelijk specifiek een zip-bestand nodig voor het uitvoeren van een update.

Let op: Kijk voor de EV-07B en EV-07BX-E in de parameter editor software voor het specifieke modelnummer. Dit staat ook uitgelegd in de handleiding voor software-updates.


Model: EV-04

Model: EV-07B / EV-07B-XE
Kijk in de parameter editor
software voor het 
specifieke modelnummer

Model: EV-05
Hetzelfde als de MS5x