Alarmknop voor Deurwaarders

Deurwaarders hebben een uitdagende en soms gevaarlijke taak. Dagelijks komen zij in situaties waarin hun veiligheid in het geding kan komen. Een alarmknop biedt een essentiële veiligheidsmaatregel voor deurwaarders, waarmee zij in noodsituaties direct hulp kunnen inschakelen. Op deze pagina bespreken we waarom een alarmknop een onmisbaar hulpmiddel is voor deurwaarders en hoe mijnSOS-producten hierin kunnen voorzien.

Waarom een Alarmknop?

Deurwaarders voeren vaak hun werkzaamheden alleen uit en komen in contact met mensen die in stressvolle situaties verkeren. Dit kan leiden tot agressie of zelfs fysieke bedreigingen. Een alarmknop biedt de mogelijkheid om snel en discreet hulp in te roepen bij gevaar. Hiermee kan de deurwaarder zich veiliger voelen en zijn werk met meer vertrouwen uitvoeren.

Voordelen van mijnSOS Alarmknoppen

Directe Hulp Inschakelen

Met een simpele druk op de knop wordt direct een noodsignaal verstuurd naar vooraf ingestelde contacten of een alarmcentrale. Dit zorgt voor een snelle respons in geval van nood.

GPS en Wifi Locatiebepaling

Onze alarmknoppen maken gebruik van GPS en Wifi om nauwkeurige locatiegegevens door te geven, zelfs binnenshuis waar GPS-signalen vaak tekortschieten. Hierdoor kunnen hulpdiensten of collega's exact zien waar de deurwaarder zich bevindt​​.

Programmeerbare Nummers

Onze SOS-knoppen kunnen meerdere noodnummers opslaan. Dit betekent dat bij een noodsituatie meerdere mensen tegelijkertijd gewaarschuwd worden, wat de kans op snelle hulp vergroot​​.

Stil Alarm Functie

Onze SOS-knoppen kunnen worden ingesteld als stil alarm. Dit betekent dat tijdens het alarm geen geluid wordt gemaakt, maar de gebelde contactpersoon kan het gesprek wel live meeluisteren. Dit biedt extra veiligheid in situaties waar discretie belangrijk is​​.

Voorbeeld uit de Praktijk

De NOS heeft een paar jaar terug een artikel gepubliceerd waarin een deurwaarder vertelt over zijn ervaringen met het gebruik van een alarmknop. Tijdens zijn werk in Overijssel werd hij bedreigd en vastgebonden door een klant. Dankzij de alarmknop kon hij snel hulp inschakelen zonder dat de aanvaller dit doorhad​​. Dit onderstreept hoe belangrijk en effectief een stil alarm kan zijn voor deurwaarders in gevaarlijke situaties.

Deurwaarder voelt zicht veiliger met alarmknop

Geschikte Producten voor Deurwaarders

SOS-knop 4G

De EV-07BX-E (4G) is de nieuwste en verbeterde versie van deze populaire SOS-noodknop. De grootste voordelen van deze tracker zijn de eenvoud en het compacte ontwerp. Met één druk op de SOS-knop ontvangen de voorgeprogrammeerde telefoonnummers direct een sms-bericht en wordt het eerste nummer gebeld. Mocht deze oproep niet beantwoord worden, dan gaat de tracker door met het bellen van de overige voorgeprogrammeerde nummers totdat er contact is.

SOS-knop 4G

Luxe SOS-knop 4G

De EV-04 is een moderne en zeer eenvoudig te bedienen noodknop met een luxe afwerking. De noodknop heeft stemondersteuning wat erg prettig is voor ouderen. Buitenshuis werkt de noodknop op het 4G telefoonnetwerk en binnenshuis maakt deze automatisch contact met het docking station via bluetooth 4.0 en wifi. Op het docking station is een 2e noodknop aanwezig. Om deze te gebruiken hoeft de tracker enkel in de buurt te zijn van de docking station.

Luxe SOS-knop 4G

Smart alarm horloge

Het MS5x alarm horloge is het nieuwste SOS-horloge van mijnSOS. Via het stijlvolle AMOLED-scherm met touchscreen kunt u het horloge gemakkelijk bedienen en de 4G-ondersteuning zorgt ervoor dat u de tot 10 instelbare telefoonnummers vrijwel overal kunt bereiken in geval van nood. Met instelbaar valalarm.Smart alarm horloge

Conclusie

Voor deurwaarders biedt een alarmknop van mijnSOS een gevoel van veiligheid en zekerheid tijdens hun werk. Door de directe verbinding met hulpdiensten en de mogelijkheid van een stil alarm kunnen deurwaarders hun werk met vertrouwen uitvoeren, wetende dat hulp slechts een druk op de knop verwijderd is. Ontdek meer over onze producten en hoe ze uw veiligheid kunnen verbeteren door onze productpagina’s te bezoeken.

Neem vandaag nog de stap naar een veiliger werkdag met een mijnSOS alarmknop!