Bruine horlogeband

Bruine horlogeband voor het Smart alarm horloge (MS5x). Stijlvol alternatief voor de standaard meegeleverde horlogebandjes.

  • Draagt comfortabel
  • Snelle levering
  • Let op: De noodknop is niet inbegrepen
16,95 14,01
Productinformatie

Bruine horlogeband voor het Smart alarm horloge (MS5x) ter vervanging van de standaard meegeleverde zwarte horlogebandjes. Het universele horlogebandje heeft een breedte van 22mm en kan door middel van de quick release pinnetjes eenvoudig worden geplaatst op het Smart alarm horloge. De instructies voor het verwijderen en plaatsen van de bandjes kunnen worden gevonden aan het einde van de meegeleverde handleiding van het horloge. De handleiding kan ook worden gevonden op de pagina met gebruiksaanwijzingen.

De binnenkant van de horlogeband is gemaakt van zwart kunststof en de buitenkant is bekleed met bruin kunstleer. Dit geeft een stijlvol uiterlijk aan het horloge. Naast de horlogeband die standaard aan het horloge zit en deze bruine horlogeband kan elk universeel horlogebandje van 22mm breed worden geïnstalleerd op het horloge.

Elke 2 cm bevinden zich ongeveer 3 gaten voor het verstellen van het horloge met een totaal van 10 gaten. Dit zijn dezelfde afmetingen als de standaard meegeleverde bandjes.

Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer horlogeband-bruin
Merk mijnSOS
EAN 8719425476551
Stemondersteuning
Wifi (voor locatiebepaling)
Bluetooth
Deze wordt het ...
Bruine horlogeband

Bruine horlogeband

16,95 14,01