OP = OP

SOS-knop MS-V20

Net zoals het MS-V10 alarm horloge belt deze SOS-knop bij een alarm automatisch één voor één naar de 3 vooraf ingestelde nummers. Daarnaast kan de SOS-knop bellen en gebeld worden, waarbij twee kanten op kan worden gecommuniceerd. Ook kan het volume van de knop eenvoudig afgesteld worden door de knoppen aan de voorkant.

Let op: De knop werkt het beste met een simkaart van KPN, wij adviseren dan ook om alleen van deze provider gebruik te maken. 

 • 4G ondersteuning
 • 3 noodnummers instelbaar
 • Volume eenvoudig verstelbaar
 • Met gratis Nederlandstalige app
Vanaf 139,- 114,88
Productinformatie
Plus-en minpunten
 • Geen abonnement noodzakelijk
 • Tot 3 noodnummers instelbaar
 • Met gratis Nederlandstalige app
 • Val-alarm en geo-fence instelbaar
 • Geen stemondersteuning

Let op: De knop werkt het beste met een simkaart van KPN, wij adviseren dan ook om alleen van deze provider gebruik te maken. 

Kenmerken van de MS-V20 4G SOS-knop

Bij het indrukken van de SOS-knop belt de knop automatisch één voor één naar de 3 vooraf ingestelde nummers. Daarnaast kan de SOS-knop bellen en gebeld worden, waarbij twee kanten op kan worden gecommuniceerd. Ook kan het volume van de knop eenvoudig afgesteld worden door de knoppen aan de voorkant.

Gebruik van de Nederlandstalige app

U kunt deze SOS-tracker gemakkelijk koppelen aan de gratis Nederlandstalige app. Via deze app kunt u alle instellingen wijzigen en ook de positie volgen van de knop. Naast de huidige positie van de noodknop is ook de gps-geschiedenis te vinden in de app.

Op de SOS-knop bevinden zich twee grote, goed herkenbare knoppen om snel te bellen. Via de app kunnen twee telefoonnummers worden toegewezen aan de twee belknoppen. Als de knop zelf wordt gebeld kan deze automatische opnemen, zodat er geen telefoontjes worden gemist.

Valdetectie en alarmfunctie

Een andere functie van de knop is de valdetectie. Als een val wordt gedetecteerd activeert de knop automatisch een alarm. Ook bij het val-alarm worden de 3 ingestelde telefoonnummers ook één voor één gebeld. De gevoeligheid van het val-alarm kan ook worden ingesteld.

Opladen

Er is een oplaadadapter inbegrepen bij de noodknop, wij raden aan om gebruik te maken van een oplaadadapter van 5 volt en 1 ampère (1000 mA of 1 A). Deze specificaties kunt u vinden op de oplader zelf. Bij gebruik van een oplader met meer vermogen (bijvoorbeeld een snellader), vervalt de garantie. Het gebruiken van een snellader verkort namelijk de levensduur van de batterij en kan leiden tot schade aan de noodknop.

Simkaart

De noodknop maakt gebruik van een simkaart om te bellen, te sms’en en om verbinding te maken met de app. Wij adviseren om een simkaart van KPN te gebruiken voor deze knop. Van KPN werken zowel de prepaid simkaarten als simkaarten met een abonnement. U kunt zelf een simkaart kiezen en installeren, maar u kunt ook kiezen voor onze installatieservice.

Installatieservice

Als u kiest voor de installatieservice ontvangt u uw noodknop volledig ingesteld thuis. Na uw bestelling ontvangt u een formulier waar u al uw voorkeuren kunt invullen en wij stellen dit vervolgens in op uw noodknop. Als u later nog een instelling wilt aanpassen, doen wij dit graag voor u.

Bij de installatieservice leveren we standaard een prepaid KPN-simkaart geïnstalleerd in de noodknop of los erbij, afhankelijk van uw voorkeur. De simkaart maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN en u zit niet vast aan een abonnement. 

Heeft u vragen? Neem contact op met de klantenservice van mijnSOS

Standaard meegeleverd
 • SOS-knop MS-V20
 • Keycord
 • Magnetische oplaadkabel
 • Adapter
 • Handleiding
 • Schroevendraaier
 • Reserveschroeven
Specificaties
Productspecificaties
Meer informatie
Artikelnummer MS-V20
Merk mijnSOS
EAN 8719425476612
Afmetingen (mm) 45.5x61x18.5
Gewicht 45 gram
Valdetectie
Bluetooth
Stemondersteuning
Wifi (voor locatiebepaling)
Gps
Docking station
Type noodknop SOS noodknop
Garantietermijn 12 maanden garantie
Suggesties voor bij uw aankoop
 1. KPN simkaart voor noodknop mijnSOS
  Simkaart KPN
  7,50 7,50
Deze wordt het ...

OP = OP

SOS-knop MS-V20 rood

SOS-knop MS-V20

Vanaf 139,- 114,88